15 -18. OKTOBER 2020

Arrangørene er Horten Bridgeklubb og Larvik Bridgeklubb.

Horten BK fikk en henvendelse fra NBF om klubben kunne ta på seg å arrangere finalen i NM for klubblag.  Det var dessverre ingen som hadde meldt seg som søkere til arrangementet.

Klubben mente at dette kanskje kunne være et prosjekt som klubbene i Vestfold i regi av NBF Vestfold kunne gjennomføre, men kretslederen var ikke positivt innstilt til det.

Da tok Heidi Berre Skjæran fra Larvik tak i saken, og mente at dette kunne Larvik og Horten arrangere sammen.  Det ble sendt en søknad til NBF, og i konkurranse med en annen sen søknad fra Midt-Trøndelag fikk Larvik og Horten tilslaget.

Det ble satt ned en komité bestående av Heidi Berre Skjæran, Harald Berre Skjæran, Sigmund Bakke, Elisabeth Groseth og Vegar Næss, de to første fra Larvik BK og de siste fra Horten BK.

Presentasjon av organisasjonskomitéen

Heidi Berre Skjæran : Leder Larvik Bridgeklubb

Harald Berre Skjæran : Fagsjef i Norsk Bridgeforbund, medlem av utvalget for turneringsvirksomhet og lovutvalget i NBF,  medlem Larvik Bridgeklubb.  Deltaker i flere NM-finaler.

Sigmund Bakke : Leder av utvalget for turneringsvirksomhet i Norsk Bridgeforbund, medlem Horten Bridgeklubb

Elisabeth Groseth : Leder av Horten Bridgeklubb

Vegar Næss : Nestleder NBF Vestfold, medlem Horten Bridgeklubb.  Har sammen med Elisabeth Groseth skrevet bulletiner fra lag- og par-mesterskap, samt flere Bridgefestivaler.

 

Kategorier